Over Skåne

Iedereen wil een bezoek brengen aan Skåne, en dat is geen verrassing.

Onze prachtige omgeving, levendige steden, uitmuntende culinaire ervaringen en de directe nabijheid van Europa maken ons een voor de hand liggende keuze.

Skåne is een provincie in het meest zuidelijke puntje van Zweden, op een steenworp afstand van het bruisende Kopenhagen in Denemarken. De provincie staat bekend om zijn prachtige landschap, goed bewaarde culturele bezienswaardigheden, uitmuntende culinaire ervaringen en hoge levenskwaliteit.

Skåne is net zo mooi als een lappendeken van vruchtbare landbouwgronden, weelderige bossen en helderblauwe meren. De uitgestrekte vlaktes en diepe bossen worden in drie richtingen omgeven door meer dan 400 kilometer kustlijn die wisselt tussen uitnodigende zandstranden en steile rotskliffen.

De landelijke gebieden en de charmante vissersdorpjes zijn bezaaid met kastelen, landhuizen, musea en schitterende tuinen. De felgekleurde vakwerkhuizen versterken het charmante karakter van Skåne.

OTT.Courses.Models.PageContentViewModel?.imageAltText

 

Een plaats als geen ander

Met een kleine bevolking van net iets meer dan 1,2 miljoen in een gebied van ongeveer 11.000 km² is Skåne verre van hectisch en heb je voldoende ruimte om van de omgeving te genieten. Om van een levendigere en vriendelijke atmosfeer en authentieke culinaire ervaringen te genieten, is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de kosmopolitische stad Malmö en Lund in het zuidwesten, Helsingborg in het noordwesten of Kristianstad in het noordoosten.

Skåne heeft alles te bieden waar je naar op zoek bent

Je kunt kiezen uit de authentieke Zweedse of heerlijke continentale keuken, de zonnige zandstranden of de verbluffende nationale parken, de gele raapzaadvelden of de diepgroene bossen, de charmante kastelen of de uitdagende golfbanen, het vredige boerenleven of de grootse stadsuitzichten. Of waarom niet van beide genieten?

Breng ons een bezoek en oordeel zelf!

Om elke hoek wacht een nieuw avontuur. Een vakantie, trip of conferentie in Skåne is dus zo gevarieerd als je zelf wilt. Keuze te over.

Skåne is de perfecte locatie voor een lange vakantie, een weekendtrip of een zakelijk evenement en kan tevens gecombineerd worden met bezoeken aan Kopenhagen en Denemarken.

Skåne biedt een scala aan producten in verschillende thema's, zoals gastronomische rondreizen, golf, statige huizen en kastelen, openbare tuinen, natuur, cultuur en geschiedenis.

Skåne biedt tevens hoogwaardige conferentiefaciliteiten en leuke arrangementen om aan teambuilding te werken.

Deze cursus beschrijft wat Skåne allemaal te bieden heeft. We hopen dat je het interessant zult vinden.

 

Voor vragen, opmerkingen, ideeën of andere zaken, kun je contact opnemen met:  

Lena Andersson

lena.andersson@skane.com

+46 40-675 34 62

+46 768-87 17 35

tourisminskane.com

 

Klik hier om deze pagina als pdf te downloaden

OTT.Courses.Models.PageContentViewModel?.imageAltText