MARKETING TOOLS

Oceania Cruises ziet jou als een gewaardeerde travel partner en weet hoe belangrijk jij voor ons de afgelopen 15 jaar bent geweest door optimaal zorg dragen voor de Oceania gasten. Wij dragen daarom graag bij aan het ondersteunen van onze reisagenten. Hieronder vind je een overzicht van alle 'sales' materiaal, cursussen en andere informatie die je kunt gebruiken bij het promoten en verkopen van Oceania Cruises.

 

VERGROOT JE KENNIS

  Kortingen voor reisagenten

Ervaar de mogelijkheden aan boord Oceania Cruises en bezoek wereldwijde bestemmingen. Samen met Insider Travel kunnen we onze travel partners interessante kortingen aanbieden. Bezoek de website voor meer informatie: www.insidertravel.nl of vraag informatie bij onze sales managers.

 Scheepsbezoeken

Bezoek onze schepen indien ze aanmeren in België of Nederland voor een rondleiding en geniet van een heerlijke lunch in één van onze luxe restaurants.

Voor meer informatie en inschrijvingen, klik hier

 Webinaires

Onze toegankelijke en interactieve webinars, opgesteld door ons sales team, bieden jou en je collega's een eenvoudige manier om kennis te maken met het Oceania Cruises inclusief de mogelijkheid om vragen te stellen, of opgevolgd met nieuwe ideetjes voor acties.

Voor meer informatie, e-mail agencysales@oceaniacruises.com

 Online nieuwsbrieven voor onze partners

Lees het laatste nieuws over onze huidige aanbiedingen en acties en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom onze schepen, reisprogramma's en productverbeteringen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

INSPIREER JE GASTEN

Er bestaan veel manieren om gasten door hen te inspireren, informeren te overtuigen en te motiveren en overtuigen. Bij Oceania Cruises zijn we ervan bewust dat dit een groot deel van jouw baan dagdaaglijke bezigheid is betreft. Wij willen je daarom graag helpen met onze gratis tools en benodigdheden om de beste campagne te ontwikkelen. Bekijk onze toolkit(s), ga ermee aan de slag en zie je resultaten toenemen.

 Brochures

Maximaliseer jouw salespotentieel en zorg dat je alle geprint materiaal/brochures voorhanden hebt.jouw gasten kunnen profiteren van de laatste kortingen. Al onze brochures kunnen worden besteld of gedownload, zonder extra kosten.

Download: https://www.oceaniacruises.com/agent/dashboard/

Bestellen: agencysales@oceaniacruises.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Marketingportal​​

Ons eenvoudig te gebruiken marketingportaal biedt jede mogelijkheid om snel promotiemateriaal te vinden, te downloaden en aan te passen met je eigen contact gegevens, zoals flyers, advertenties, e-mails en nog veel meer. Zowel geprinte als digitale voorbeelden voor eenvoudige aanpassingen, afbeeldingen zoals logo's en routekaarten, foto's en een enorme videobibliotheek.

Geregistreerde partners: Log hier in. 

Nog niet geregistreerd: Log hier in.

  Campagnebenodigdheden​

Onze online toolkit helpt jou bij het samenstellen van de perfecte Oceania promotie campagne. De toolkit bestaat uit verschillende thema's die jou helpen om een dynamische en succesvolle campagne in elkaar te steken. Ons breed scala biedt genoeg ideeën en inspiratie.

Leer hoe je Oceania Cruises met het volste vertrouwen kunt aanprijzen

Indien je vragen hebt neem dan contact op met Christine van Leeuwen, je Regionale Sales Manager of ons Agency Support Team. Zij helpen je graag verder.

We horen graag van je en staan voor je klaar met tips en advies.

Agency Support Team:

E: agencysales@oceaniacruises.com

T: +44 345 505 1920

Christine van Leeuwen:

M: +31 64 68 94 882

E: cvanleeuwen@oceaniacruises.com