NIEUWS 

AQUAMAR SPA + VITALITY CENTER

Oceania Cruises introduceert een holistische benadering van welzijn aan boord: ons nieuwe Aquamar Spa + Vitality Center biedt een breed scala aan programma's, services en ervaringen, ontworpen om gasten te helpen om een gezond leven te laten leiden.

 

'NIEUWE GO LOCAL TOURS

Onze baanbrekende nieuwe Go Local-excursies zijn fascinerende excursies, om jezelf in te bedden in de structuur van de lokale gemeenschappen voor boeiende, unieke ervaringen. Tijdens ruim 120 tours in Europa, Alaska en Zuid-Amerika word je verwelkomd in huizen en bedrijven en ondergedompeld in het lokale leven. Je krijgt de kans om in contact te komen met lokale kunstenaars, ambachtslieden, mensen met een bepaalde religie en andere bijzondere mensen. Je leert generaties oude tradities en wordt onderdeel van een lokale familie. Je ervaart de bestemming op een geheel nieuw niveau en voelt je verbonden.

 

DOM PERIGNON

De Dom Pérignon Experience

De meest feestelijke momenten van ons leven vieren we met Champagne. Wij hebben met dit idee een schitterend partnerschap gestart met Frankrijk's meest gerenommeerde Champagne-merk Moët & Chandon om een Dom Pérignon beleving in La Reserve te creeëren. Een heerlijke proeverij van zes gangen, waarbij elk gerecht vergezeld gaat van een speciale jaargang van Dom Pérignon. Champagne wordt moeiteloos gecombineerd met gerechten die zorgvuldig zijn vervaardigd om de nuances van de druiven en de verhouding van de blend naar voren te brengen, waarbij elk aspect wordt uitgespeeld, van een subtiele, bruisende neus tot een levendige, bevredigende afdronk. Van Brittany Blue Lobster in Yellow Curry Bouillon met Coco Foam tot Sashimi-Style Seared Wagyu Beef met Sautéed Arugula, Blood Orange-Soya Jus en Caviar Perlita, elke verleidelijke hap is een belevenis . In echte Franse geest wordt het de culinaire manifestatie van 'joie de vivre'.

Dit diner is alleen beschikbaar aan boord van de Marina en Riviera. Reservering vereist. Voor de Champagne Experience geldt een toeslag. 

 

LA RESERVE BY WINE SPECATOR

De grootste successen zijn het resultaat van legendarische samenwerkingen en bij Oceania Cruises zijn we trots op onze prachtige verbintenis met Wine Spectator, het belangrijkste tijdschrift voor wijnkenners, en onze bijzondere relatie met het belangrijkste champagnehuis van Frankrijk, Moët & Chandon. We zijn verheugd om samen met deze gerenommeerde partners een ​​verscheidenheid aan buitengewone diners te presenteren, waarbij excellente combinaties tussen gerechten en wijnen worden geserveerd. De Dom Pérignon Experience met zes gangen, ontwikkeld in samenwerking met Marco Fadiga, de chef-kok van Moët & Chandon, is een smaakvolle culinaire belevenis, waarin Dom Pérignon-jaargangen speels gecombineerd worden met verfrissende gastronomische verrassingen zoals Sakura (Japanse groene) thee met 'Geisha Bloemen' -ijs en citroenkaviaar. Het zeven-gangen diner 'La Cuisine Bourgeoise' met bijpassend wijnarrangement biedt culinaire klassiekers en verbindt deze met meesterlijk samengestelde wijnselecties. Men serveert gerechten zoals Filet de Boeuf Rôti Richelieu, één van de vele recepten waarvan Oceania Cruises' Chef Kok en Executive Culinary Director Jacques Pépin sinds zijn kindertijd heeft genoten. In combinatie met lezingen over wijn en wijnproeverijen is La Reserve van Wine Spectator een plezier voor de smaakpapillen. 

 

ALLURA-CLASS SCHEPEN

De vergrotende trap van perfectie komt in 2023.

''Onze nieuwe-klasse schepen zal de vergrotende trap vertegenwoordigen van de Oceania Cruises-ervaring, met alle elementen die onze gasten koesteren - een warme, intieme huisstijl; de meest ruime standaard staterooms, geweldige suites en natuurlijk de beste keuken op zee." Bob Binder, President en CEO

 

VERO WATER
 

Vero Water is een keuze voor een gezonde levensstijl. VERO WATER® is een toonaangevende leverancier van stil en bruisend bronwater aan de horeca en wordt jaarlijks aan meer dan 50 miljoen consumenten in meerdere landen geleverd. Vero Water is beschikbaar in alle suites, staterooms, restaurants, lounges en bars alsook tijdens de excursies. Alle gasten krijgen hun eigen herbruikbare Vero Water-fles, die ze aan boord kunnen gebruiken, hervullen en mee naar huis mogen nemen.