Marketing ondersteuning

 

Oceania Cruises ziet jou als een gewaardeerde reispartner en erkent jouw bijdrage aan ons succes door het bieden van service aan onze gasten, gedurende de laatste 18 jaar. We zetten ons daarom in om de verkoop via reisagenten te ondersteunen. Hieronder vind je  een overzicht van het materiaal, de training en informatie die je kunt inzetten bij het promoten en boeken van Oceania Cruises. 

OPTIMALISEER JE KENNIS

  Aantrekkelijke reisagententarieven

Ervaar de fantastische mogelijkheden met Oceania Cruises en de mooie bestemmingen. We bieden regelmatig interessante reisagententarieven in samenwerking met Travel Insder. Voor meer informatie ga naar www.travelinsider.nl 

 Scheepsbezoeken

Bezoek één van onze schepen gedurende een verblijf in de dichtstbijzijnde haven voor een begeleide rondleiding langs de suites, wellness en andere faciliteiten en geniet van een lunch in één van onze verfijnde restaurants.

 Webinars

Webinars zijn handig en interactief en bieden jou en je collega's een gemakkelijke manier om kennis op te doen, gebracht door onze Business Development Managers. U krijgt zeker ook de mogelijkheid is om vragen te stellen via de live chat. 

Vragen? Email [email protected]

 Reisbranche nieuwsbrieven

Ontvang alle informatie over de lopende aanbiedingen en promoties en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over onze schepen, vaarroutes en productverbeteringen, zoals voor diners en entertainment. Registreer je voor de reisagenten nieuwsbrief (engelstalig) door een email te sturen naar [email protected]

Inspireer je klanten

Er zijn veel verschillende manieren om klanten te inspireren, overtuigen, motiveren en uiteindelijk te boeken. Bij Oceania Cruises begrijpen wij dat dit een belangrijk onderdeel van jouw werk is. We maken het gemakkelijk voor jou en voorzien je van gratis tools en informatie om de beste campagne te starten. Bespreek alle mogelijkheden met jouw regionale Business Development Manager.

 Brochures

Vergroot je verkooppotentieel met de meest recente verkoopmaterialen bij de hand. Al onze brochures kunnen zonder extra kosten worden besteld of gedownload.

Bestellen: [email protected]

 

 

 

 Marketing-portaal

Met ons eenvoudige en gebruiksvriendelijke marketingportaal kun je snel beschikken over diverse materialen, zoals online folders, e-mails en meer. Het biedt gedrukte en digitale sjablonen die gemakkelijk aangepast kunnen worden, afbeeldingen zoals logo's en vaarschemakaartjes en een uitgebreide foto- en videobibliotheek. Klik hier voor meer informatie. 

 Marketing toolkits

Onze online marketing toolkit helpt je bij het opzetten van de perfecte marketingcampagne. Er zijn verschillende aanbiedingen en thema's beschikbaar om een dynamische en succesvolle marketingcampagne op te zetten. Ons aanbod biedt volop ideeën en inspiratie.

Lees meer over hoe je Oceania Cruises met vertrouwen kunt verkopen.

Neem contact op met uw regionale Business Development Manager (nederlandstalig) of ons Agency Support Team (engelstalig). Zij helpen je graag met alle vragen. 

Neem contact met ons op als je vragen hebt. We horen graag van je en assisteren je graag.

E: [email protected]

T: +44 345 505 1920