Welkom in Kaapstad

Kaapstad is een moderne, kosmopolitische stad die bekend staat om de stranden, diverse ervaringen en eet- en wijnroutes.

Kaapstad is een stad waar je komt voor een onvergetelijke reiservaring: de stad biedt alles van een gerenommeerde keuken tot een ongeëvenaarde natuur zowel in de stad als in de omgeving.

Maak deze cursus om de verborgen pareltjes en beroemde attracties te verkennen en verliefd te worden op onze stad, net als wij.

De bezoekers gids

“Terwijl je door de straten van Kaapstad loopt, onze nationale parken verkent, geniet van onze stranden en geniet van onze wijnlanden zul je ongetwijfeld de natuurlijke schoonheid van Kaapstad waarderen. Maar wat ‘genieten van’ verandert in liefde voor onze stad, is door wat de lokale bevolking te bieden heeft. Onze warmte, passie, gastvrije aard en vriendelijkheid is het magische ingrediënt dat ervoor zorgt dat bezoekers jaar na jaar na jaar terugkomen. Deze bezoekersgids wordt aangeboden door Cape Town Tourism en zal je helpen te ontdekken én te ervaren wat onze unieke stad te bieden heeft. Word verliefd op onze authenticiteit en voel net als wij de passie voor Kaapstad. #lovecaptown ”

- Enver Duminy, CEO, Cape Town Tourism

Elk jaar stelt Cape Town Tourism een gedrukte gids samen om het beste te laten zien dat de ‘Moederstad’ aan de bezoekers te bieden heeft. De gids is een schat aan informatie en een onmisbaar voor bezoekers die voor het eerst kennis willen maken met de stad. Lees de gids online of download een exemplaar om hier op je telefoon of tablet.